Mikä ihmeen GymBox?

GymBox on 125 neliön kokoinen hyvin varustettu ilmastoitu kuntosali, jonka saat varattua täysin omaan käyttöösi. Varauskalenterista voit varata puolen tunnin pätkiä niin monta kuin tarvitset. Samaan hintaan saat ottaa max 4 kaveria mukaan treenaamaan. Tällä hetkellä noin 70% kävijöistä käy salilla joko yksin tai oman perheen/puolison kanssa. Loput 30% käy kaverin tai kavereiden kanssa. Hinnat vaihtelevat paketista ja ajankohdasta riippuen halvimmillaan 10 euroa/tunti ja kalleimmillaan 14 euroa/tunti. Päivävuorot klo 04:00-15:00 välillä ovat halvemmat kuin iltavuorot klo 15:00-23:00. Salilla ei ole henkilökuntaa paikan päällä. Salille pääsee sisään henkilökohtaisella PIN koodilla, jonka saat kun ostat treenipaketin.

Kenelle?

Jos arvostat siisteyttä, omaa rauhaa, ruuhkattomuutta tai haluat treenata oman kaverin, PT:n tai perheen kanssa niin GymBox on sinun salisi. Sali sopii hyvin myös Personal trainereiden käyttöön niin yhden kuin useammankin asiakkaan kanssa kerralla. Sali sopii hyvin myös pienryhmävalmennuksiin.

Miten?

Ostat verkkokaupasta haluamasi määrän 30min vuoroja ja varaat kalenterista itsellesi sopivat ajat. PIN koodilla pääset salille ja sali on vain sinun käytössäsi varaamasi ajan. Vuoroja voi varata viimeistään tunti ennen vapaata aikaa ja peruutus onnistuu viimeistään 4 tuntia ennen varattua aikaa.

Jos haluat maksaa liikuntasaldolla (Smartum, ePassi, Edenred, eazybreak) niin maksat sopivaa treenipakettia vastaavan summan GymBoxin tilille palveluntarjoajan kautta. Saamme maksusta sähköpostivahvistuksen ja laitamme paketin treenitilillesi pikimmiten (edellyttää, että olet rekisteröitynyt varausjärjestelmään). Treenipaketista saat ilmoituksen sähköpostiisi PIN koodin kera. Mikäli haluat maksaa liikuntaseteleillä, ota yhteyttä sähköpostilla tai messengerillä niin sovitaan sopiva aika seteleiden luovutukseen.

Treenipaketin voi maksaa myös laskun ja liikuntasaldon yhdistelmällä. Yhdistelmätapauksissa otathan ensin yhteyttä sähköpostilla tai messengerillä.

Salin laitteisto: https://gymboxhyvinkaa.com/gymboxin-laitteet/

Ohjeet ajanvaraukseen: https://gymboxhyvinkaa.com/ajanvarauskalenteri-ja-ohjeet/

Huom! Uusista kalenteriin rekisteröityneistä saamme vahvistuspyynnön, joten jos et heti pääse ostamaan treenipakettia niin yritä myöhemmin uudestaan, koska emme ole 24/7 sähköpostin ääressä. Toistaiseksi kaikki uudet hyväksytään.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: