Koronapäivitys!

Tällä hetkellä rajoitukset eivät koske Gymboxia, mutta hallitus kaavailee parhaillaan lakimuutosta, joka sallii myös alle 10 hengen tilojen sulkemisen.https://www.hs.fi/politiikka/art-2000007843280.html

”…Se kuitenkin merkitsisi, että kaikki kunto-, tanssi- tai vaikkapa joogasalit voitaisiin sulkea alueilla, jos siellä on viimeisen 14 päivän aikana tartuntojen ilmaantuvuusluku ollut vähintään 50 sataatuhatta asukasta kohden eikä tartuntaryppäitä pystytä luotettavasti jäljittämään.Sen lisäksi asiantuntija-arvioiden mukaan tartuntojen määrän pitää muun muassa johtaa sairaala- ja tehohoidon tarpeen merkittävään lisääntymiseen.Sulkemiset tulisivat hallituksen alkuperäisestä tarkoituksesta poiketen koskemaan siis myös sellaisia pieniä tiloja, joita käytetään normaalistikin alle kymmenen hengen oleskeluun.”

Hyvinkään tartuntaluku on ollut viimeisen 14 vuorokauden aikana 120,2 tartuntaa per 100 tuhatta asukasta. Mikäli sulkutoimia tulee niin siitä infotaan heti ja kaikki peruvat varatut vuoronsa määräajalta. Perutut ajat voidaan käyttää myöhemmin. Treenipakettien voimassaoloaikoja pidennetään tarvittaessa.

Jokainen käy salilla omalla vastuulla ja on erittäin tärkeää, että jokainen toimii vastuullisesti kaikin puolin. Turhia ulkopuolisia kontakteja vältellään, hygieniasta pidetään huolta ja sairastuneena tai altistuneena ei tulla salille.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: