Toukokuun kalenterit avattu + koronatietoa

Toukokuun varauskalenterit avattu!

Kiitos kaikille asiakkaille hyvästä siisteydestä. Meillä on aina vaadittu, että kaikki pitävät huolta hygieniasta ja siivoavat omat jälkensä, mutta varsinkin nyt on entistä tärkeämpää, että kaikki tekevät oman osansa hygienian eteen.

Aluehallintovirasto on tiedottanut, että Uudellamaalla yli 10 hengen asiakastilat pidetään suljettuna ainakin 11.4. saakka. Asiakkailla on velvollisuus huolehtia käsihygieniasta ja käytettyjen pintojen tehostetusta puhdistuksesta. Käytössä on desinfioivia pyyhkeitä, sekä kosteutta ja hankaamista kestävää vetopyyhepaperia. Sumupulloissa on desinfioivaa puhdistusainetta. Kummallakin salilla on myös käsidesiautomaatit.

Me puolestaan pidämme huolen, että puhdistusaineita ja pyyhkeitä on riittävästi. Lisäksi teemme perussiivouksen päivittäin, jolloin mm. roskakorit tyhjennetään, paperit ja puhdistusaineet täydennetään, ovien kahvat ja kulunvalvonnan näppäimistö desinfioidaan ym. Salilta tulee poistua aina heti kun oma treeniaika päättyy ja salille tullaan vasta, kun oma treenivuoro alkaa. Pyritään huolehtimaan turvaväleistä vuorojenvaihdon yhteydessä niin, että poistutaan ajoissa ja seuraavat ei tule ennen kuin edelliset ovat poistuneet.

Sairaana, altistuneena tai karanteenin aikana ei saa tulla salille. Kunnat valvovat, että määräysten mukaisia velvoitteita noudatetaan. Jos velvoitteita ei noudateta, kunta tai aluehallintovirasto voi määrätä tilan kokonaan suljettavaksi enintään kuukauden ajaksi tai asettaa toimijalle uhkasakon. Pidetään kaikki yhdessä huolta, että teemme ainakin oman osamme vastuullisesti tämän tautitilanteen taltuttamiseksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: