Salin säännöt

Liikuntatilojen ”sulku” jatkuu 28.4 saakka ja salin säännöt on päivitetty noudattamaan niitä. Jokainen asiakas on velvollinen lukemaan läpi nämä säännöt sekä noudattamaan niitä.

1. Rekisteröitymällä Gymboxin käyttäjäksi ja varaamalla vuoroja vuokraat salia yksityiskäyttöön itsellesi, perheenjäsenillesi tai entuudestaan tuntemallesi kaveriporukalle. Vuokraamalla salia sitoudut noudattamaan näitä sääntöjä.

2. Salin kävijämäärä on rajoitettu viiteen asiakkaaseen kerralla. Ajan varaaja voi siis ottaa mukaan 1-4 treenikaveria samaan hintaan. Ajan varaaja vastaa siitä, että salilla käyttäydytään asianmukaisesti, turvallisuutta noudattaen ja paikat jää siistiin kuntoon vuoron päätyttyä.

3. Jokainen treenaa omalla vastuulla.

4. Kuntosalin ovella on tallentava kameravalvonta mahdollisten väärinkäytösten selvittämiseksi.

5. Sali on tarkoitettu aikuisille. Salille saa tuoda mukana lapsia, mutta aikuisen on huolehdittava, että lapset pysyy turvallisella alueella riittävän kaukana vapaista painoista.

6. Rikkoutuneista tai viallisista laitteista tulee ilmoittaa viipymättä henkilökunnalle joko sähköpostilla tai kirjoittamalla ilmoitustaululla olevaan vikalistaan.

7. Jokainen huolehtii omalla vuorollaan käyttämiensä tilojen siisteydestä sekä hygieniasta. Painot palautetaan aina telineisiin ja laitteet pyyhitään tarjolla olevilla siivousvälineillä sekä desinfioidaan. Kädet desinfioidaan.

8. Seiniä vasten ei laiteta nojaamaan mitään tankoja eikä painoja.

9. Tarpeeton painojen heittely ja pudottelu on kiellettyä.

10. Magnesiumia saa käyttää, mutta sitä hierotaan käsiin, ei tankoihin tai laitteisiin, eikä magnesiumpaloja kuljeteta ympäri salia.

11. Salilla ollaan vain sisäjalkineilla. Ulkojalkineet jätetään aulaan niille varattuun paikkaan.

12. VARATUISTA AJOISTA ON PIDETTÄVÄ KIINNI! Jokainen poistuu salilta viimeistään sillä minuutilla kun varattu aika päättyy, jotta jokaisen treenaajan yksityisyys säilyy ja jokainen saa käyttää juuri sen ajan mistä on maksanut.

13. Salin omistajilla, kiinteistön omistajalla ja huoltomiehillä on oikeus käydä tekemässä välttämättömiä toimenpiteitä salilla vaikka sali olisi varattu yksityiseen käyttöön. Näitä tilanteita pyritään kuitenkin mahdollisuuksien mukaan välttämään.

14. Tupakointi sisätiloissa on kielletty.

15. Lemmikkieläimet kielletty salilla!

16. Päihtyneenä treenaaminen on kielletty.

17. Poistuessasi sammuta valot ja ilmanvaihto sekä varmista oven lukkiutuminen!

18. Kuntosalin sääntöjen rikkominen voi johtaa salin käyttöoikeuden menetykseen.

19. Salin käyttäjä on velvollinen korvaamaan väärinkäytöksistä johtuvat laitteiden rikkoutumiset

20. Vuokralaisen vastuut poikkeuslain 58g sääntöjen noudattamisesta: Poikkeuslaki 58g on määrännyt liikuntatilat suljettavaksi pois lukien tilojen yksityiskäyttö seuraavissa tapauksissa: Sulkumääräys ei koske yksityis- ja perhe-elämän piiriin kuuluvaa toimintaa. Esimerkiksi kuntosalia on sallittua vuokrata yksityishenkilöiden yksityis- ja perhe-elämän piiriin kuuluvaan toimintaan. Tällaista toimintaa ei ole esimerkiksi urheilujoukkueen harjoitukset tai kuntosalin käyttö toisilleen ennestään tuntemattomien henkilöiden kesken. Näin ollen vuorollesi saat kutsua vain perheenjäseniä tai sinulle entuudestaan tuttuja henkilöitä maksimissaan 4 kappaletta. Mikäli vuokralainen rikkoo lakia, on hän korvausvastuussa viranomaisen määräämästä sanktiosta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: