Valmennusta Gymboxilla

Jos tavoitteenasi on parantaa suorituskykyä salitreenillä ja haluat treeniohjelman, joka vie sinua eteenpäin, niin ota rohkeasti yhteyttä ja hyppää mukaan. Saat puhelinsovellukseen sinun tavoitteisiisi sopivan treeniohjelman, jota päivitetään kehityksesi ja toiveidesi mukaan sekä jatkuvan valmentajan tuen.

Hinta 120 €/kk kuukausi kerrallaan, ei sitoumuksia. Saliohjaukset tarvittaessa erikseen 60 €/kerta (90min).

Maksun voi suorittaa myös liikuntaeduilla: epassi, edenred, smartum, eazybreak.

Kuka?

Olen koulutukseltani Personal trainer ja voimavalmentaja. Olen treenannut tavoitteellisesti yli 20 vuotta ja saavuttanut mm. penkin Euroopan mestaruuden, 6 Suomen mestaruutta ja 5 suomenennätystä. Oma lajitausta on lähinnä voimanostossa ja siinä sivussa lihasmassan kasvattaminen on ollut aina keskeisessä osassa. Valmennettaviini kuuluu sekä kilpailevia voimailijoita, että tavallisia salitreenaajia, joilla on tavoitteena kasvattaa voimatasoja ja/tai lihasmassaa.

Treenaan koko ajan tavoitteellisesti myös itse ja joitain ennätyksiä mainitakseni esim.  220 kg penkkipunnerrus, 310 kg maastaveto, 200 kg etukyykky ja 60 kg lisäpainoleuanveto. Kyseiset tulokset tehty dopingtestauksen alla ja noin 90–100 kg kehonpainolla. Lisäksi pyöritän kahta privaattikäyttöön tarkoitettua kuntosalia Hyvinkäällä, jossa teen valmennuksia (www.gymboxhyvinkaa.com).

Myös etävalmennukset onnistuu.

Ota yhteyttä ja laitetaan tulokset nousuun!

Kerro minulle hieman tilanteestasi ja tavoitteistasi niin katsotaan, pystynkö auttamaan sinua eteenpäin.

Email: pttkoskinen@gmail.com

Esimerkkejä valmennettavieni kehityksestä:

Eikka 45v

Noin vuoden ajan 2-3 treeniä viikossa ja kaikki ohjattuna. Taustalla vuosien takaa omaa salitreeniä. Kaikki vanhat ennätykset uusiksi muutamassa kuukaudessa. Noin vuoden treenillä kyykky 180, penkki 140 ja maastaveto 200 + voimapyörä suorin jaloin.

Marko 45v

2-4 treeniä viikossa. Noin kolmen vuoden aikana penkki +60%, kyykky +60%, maastaveto +40%. Ryhti, liikkuvuus ja tekniikat parantuneet huimasti sekä salilla käynnistä tullut elämäntapa 

Jesse 27v

Taustalla 10 vuotta mäkihyppyä + kamppailulajeja sen jälkeen. Keskimäärin 3 treeniä viikossa. Päätavoitteena tasaisesti voimaa ja lihasmassaa. 6 kuukauden aikana kehonpainoa tullut 6 kiloa, sarjapainot leuanvedossa +25%, kyykyssä +33%, penkissä +22%, maastavetoa maltillisesti vanhan välilevyn pullistuman johdosta, mutta siinäkin sarjapainot +40% varovaisesta lähtötasosta + voimapyörä suorin jaloin useita toistoja.

Pauliina 28v

Lentopallotaustaa ja nykyään voimanostoa. 5 kuukauden valmennuksen jälkeen kisoissa ennätykset joka lajissa. Välissä tullut perheenlisäystä ja paluuta tehty pikkuhiljaa. Treeniä noin 3 kertaa viikossa ja tulokset menevät tasaisesti eteenpäin. 2 kuukautta äitiysloman jälkeen kyykyn ja penkin sarjapainot ennätyslukemissa.

Noora 36v

Treenejä noin 3-4 kertaa viikossa. Noin 9 kuukaudessa penkki +45%, kyykyssä sarjapainot noin +40%, maastavedossa +25%.

Matti 37v

2-3 treeniä viikossa, noin kerran viikossa yhteiset treenit. Päätavoitteena kasvattaa penkkitulosta. Koko kroppaa treenattu tasaisesti hieman penkki edellä. Taustalla oli aiempaa treeniä, mutta nyt ollut useamman vuoden tauko. Vajaan vuoden aikana penkkitulos noussut 80 kilosta 135 kiloon, parannusta siis lähes 70%! Aiempi ennätys muutaman vuoden takaa 120kg. Vuoden aikana tuli erinäisistä syistä treenitaukoa noin pari kuukautta eli kapasiteettia olisi ollut hieman parempaankin kehitykseen.

Olli 30v

Vajaan kahden vuoden aikana kaikki voimatasot suunnilleen tuplattu. Taustalla aiempaa treeniä, josta ollut pitkä tauko. Noin 3-4 treeniä viikossa ja pariin vuoteen mahtui myös useampi pidempi treenitauko.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: