Tervetuloa treenaamaan ilman ruuhkia, kokonainen kuntosali omaan käyttöön!

Koronaruuhkat on ohi ja vapaita aikoja löytyy kummallekin salille varsinkin arkipäivisin ja myös viikonloppuisin. Päiväpaketin (klo 04-15:00) saa halvimmillaan 10 euroa tunti ja siihen hintaan saa ottaa max 4 kaveria mukaan!! Toimii myös viikonloppuisin kyseisinä aikoina!!

Viime talvena jouduimme rajoittamaan asiakkaiden pyynnöstä uusien asiakkaiden ottamista, jotta ns. ”vakikävijöille” riittäisi enemmän aikoja. Kaikki viime talvena salille pyrkineet on nyt hyväksytty asiakkaaksi.

Treenipaketit voi ostaa suoraan kyseisen salin verkkokaupasta tai Liikuntaeduilla (edenred, smartum, eazybreak, epassi). Liikuntaeduilla maksaessa maksat meille haluttua treenipakettia vastaavan summan ja ilmoitat vaikka sähköpostilla minkä treenipaketin haluat ja kummalle salille (Fit vai Power). Voimme myös yhdistää liikuntaedun niin, että maksat laskulla mahdollisesti puuttuvan osan.

Tervetuloa Gymboxille!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: