Hinnoittelun muutos 14.3

Hinnoittelu muuttuu ensi viikosta alkaen!

Päiväpaketit otetaan kokonaan pois myynnistä ja hinnoittelu menee kävijämäärän mukaan joko 1-2 aikuista tai 3-5 aikuista. Kaikki treenipaketit toimivat kaikkina kellonaikoina klo 04-23 välillä. Vanhat yleiset paketit ovat edelleen saman hintaisia, mutta henkilömäärä rajataan näillä hinnoilla max kahteen aikuiseen. Mikäli aikuisia on enemmän kuin 2 niin silloin hinta on noin 5 euroa enemmän tunnille eli enimmilläänkin alle 7 euroa per henkilö/tunti.

Aiemmin ostetut treenipaketit menevät vanhoilla ehdoilla loppuun asti.

Hinnasto 14.3.2022 alkaen

1-2 aikuista (+ max 3 alaikäistä lasta), kaikki kellonajat 04-23

65×30 min 400 €

30×30 min 200 €

20×30 min 140 €

10×30 min 70 €

5×30 min 37 €

2×30 min 15 €

1×30 min 8 €

3–5 aikuista (+ lapsia niin, että osallistujamäärä on max 5hlö), kaikki kellonajat 04-23

60×30 min 550 €                      

30×30 min 280 €                      

20×30 min 200 €                      

10×30 min 100 €                      

5×30 min 50 €

2×30 min 20 €

1×30 min 11 €

Isommat ryhmät sovittava erikseen.

Mikä syynä hintojen korotukseen?

Kun Gymbox perustettiin kolme ja puoli vuotta sitten niin vastaavia saleja ei ollut muita ja hinnoittelu laskettiin sen mukaan, että kunhan kulut saadaan katettua niin päästään alkuun. Toiminta on kuitenkin laajentunut ja työmäärä salin taustalla lisääntynyt. Saleja on pyöritetty koko ajan omien päivätöidemme lisäksi ja toimeentulomme tulee pääasiassa muualta kuin salien pyörittämisestä. Lisäkäsiä tai tuuraajia ei ole ollut mahdollista palkata esim. loma-ajaksi.

Kuntosalin talous menee käytännössä niin, että korkeimmat kävijämäärät ajoittuvat talvelle ja silloin pitää säästää, koska kesäkuukaudet vastaavasti saattavat mennä osittain säästöjen varassa. Suomessa verottaja valitettavasti pitää huolen siitä, että säästöjä on vaikeaa kerryttää.

Hinnoittelu on ollut koko ajan sama riippumatta siitä, onko salilla yksi henkilö vai viisi henkilöä. Luonnollisesti suurempi määrä kävijöitä kuluttaa laitteita enemmän ja lisää siivouksen tarvetta verrattuna yksittäisiin kävijöihin. 1-2 euroa lisää tunnille per kävijä on pääasiassa pieni summa asiakkaalle, mutta salien toiminnan jatkumisen kannalta se helpottaa kuukausi- ja vuositasolla sen verran, ettei olla ongelmissa kun on aika uusia vaikka 5-10 tuhatta maksavaa juoksumattoa.

Erilaisia laite- ja välinetoiveita tulee meille pitkin vuotta. Toiveita toteutetaan mahdollisuuksien mukaan ja haluaisimme itsekin kehittää saleja vielä paremmiksi.

Mistä salin kulut koostuvat:

Tilavuokrat, lainanlyhennykset, leasingmaksut, kulunvalvonta, vakuutukset, verot, viranomaismaksut, laitehankinnat, verkkokauppa ja kalenteri, vesi, sähkö, korjauskulut, palvelumaksut, siivousvälineet, kirjanpito, lumityöt, hiekotus, vessapaperit, saippuat, pesuaineet, jätehuolto yms.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: