Pienryhmätreenejä Gymboxilla!

Huom! Mukaan voi tulla missä vaiheessa vaan!

Tammikuusta alkaen pidetään Gymboxilla yksittäisiä pienryhmätreenejä. Kaikkia pyritään pitämään noin kerran viikossa tai kysynnän mukaan. Tunnin hinta on 12 euroa ja jokaiselle tunnille ilmoittaudutaan erikseen. Maksimi osallistujamäärä 5 per treeni.

Salistartti – perusliikkeet haltuun (Gymbox Fit)
Sopii aloittelijoille. Tunnilla käydään läpi salin laitteita ja niillä tehtäviä liikkeitä. Sinulla ei tarvitse olla minkäänlaista kokemusta kuntosalilla treenaamisesta. Voit tulla tunnille myös vaikka olisitkin käynyt salilla, mutta haluat varmistusta liiketekniikoihin.

Voima (Gymbox Power)
Tunnilla keskitytään isojen pääliikkeiden vahvistamiseen kuten kyykky, penkkipunnerrus ja maastaveto. Tunnille voi tulla tasosta riippumatta. Tunnilla treenataan tekniikoita ja perusvoimaa. Jokainen saa treenata oman tasonsa mukaisesti.

Lihaskunto (Gymbox Fit)
Koko vartalon lihaskuntoharjoittelua. Tunnin aikana treenataan kaikkia pääliikesuuntia yksinkertaisilla, mutta tehokkailla liikkeillä. Et tarvitse tunnille aikaisempaa kokemusta. Kaikki saavat treenata omalla tasollaan.

Ohjaajana Toni Koskinen, koulutettu kuntosalivalmentaja, voimavalmentaja ja personal trainer.

Päivämäärät, ilmoittautuminen ja maksaminen alla olevasta linkistä:

https://holvi.com/shop/pttuote/section/pienryhmatunnit-gymboxilla/

Tervetuloa mukaan!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: