Valmennusta

Jos tavoitteenasi on parantaa suorituskykyä salitreenillä ja haluat treeniohjelman, joka vie sinua eteenpäin, niin ota rohkeasti yhteyttä ja hyppää mukaan!

Saliohjaukset myös aivan aloittelijoille. Mikäli sinua askarruttaa esim. jonkin seuraavista kysymyksistä, niin autan mielelläni eteenpäin. Miten kuntosalilaitteita käytetään, millaisilla kuormilla pitäisi treenata, kuinka usein pitäisi treenata, miten pääsisin seuraavalle tasolle, ovatko suoritustekniikkani turvallisia jne.?

Hintaesimerkkejä:

Jatkuva valmennus 120 €/kk kuukausi (sis. alv. 24%), ei sitoumuksia, valmennukset pääosin etänä. Yksityiset saliohjaukset 80 €/kerta (sisältää salin varauksen).

4 saliohjausta kuukaudessa ja henkilökohtaisesti rakennettu treeniohjelma 300 euroa/kk.

2 saliohjausta kuukaudessa ja henkilökohtaisesti rakennettu treeniohjelma 200 euroa/kk.

Maksun voi suorittaa myös liikuntaeduilla: epassi, edenred, smartum, eazybreak.

Kuka?

Toni Koskinen. Olen koulutukseltani kuntosalivalmentaja, Personal trainer ja voimavalmentaja. Olen treenannut tavoitteellisesti yli 20 vuotta ja saavuttanut mm. penkin Euroopan mestaruuden, 6 Suomen mestaruutta ja 5 suomenennätystä. Oma lajitausta on lähinnä voimanostossa ja siinä sivussa lihasmassan kasvattaminen on ollut aina keskeisessä osassa. Valmennettaviini kuuluu sekä kilpailevia voimailijoita, että tavallisia salitreenaajia, joilla on tavoitteena kasvattaa voimatasoja ja/tai lihasmassaa.

Treenaan koko ajan tavoitteellisesti myös itse ja joitain ennätyksiä mainitakseni esim.  220 kg penkkipunnerrus, 310 kg maastaveto, 200 kg etukyykky ja 60 kg lisäpainoleuanveto. Kyseiset tulokset tehty dopingtestauksen alla ja noin 90–100 kg kehonpainolla. Lisäksi pyöritän kahta privaattikäyttöön tarkoitettua kuntosalia Hyvinkäällä, jossa teen valmennuksia (www.gymboxhyvinkaa.com).

Etävalmennusalustana True Coach-sovellus, jossa tapahtuu treenien jatkuva seuranta sekä päivitys.

Ota yhteyttä ja laitetaan tulokset nousuun!

Email: pttkoskinen@gmail.com

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: