Valmennusta

Jos tavoitteenasi on parantaa suorituskykyä salitreenillä ja haluat treeniohjelman, joka vie sinua eteenpäin, niin ota rohkeasti yhteyttä ja hyppää mukaan! Saat puhelinsovellukseen sinun tavoitteisiisi sopivan treeniohjelman, jota päivitetään kehityksesi ja toiveidesi mukaan sekä jatkuvan valmentajan tuen.

Hinta 79 €/kk kuukausi kerrallaan, ei sitoumuksia. Saliohjaukset tarvittaessa erikseen 59 €/kerta (90min).

Maksun voi suorittaa myös liikuntaeduilla: epassi, edenred, smartum, eazybreak.

Kuka?

Olen koulutukseltani Personal trainer ja voimavalmentaja. Olen treenannut tavoitteellisesti yli 20 vuotta ja saavuttanut mm. penkin Euroopan mestaruuden, 6 Suomen mestaruutta ja 5 suomenennätystä. Oma lajitausta on lähinnä voimanostossa ja siinä sivussa lihasmassan kasvattaminen on ollut aina keskeisessä osassa. Valmennettaviini kuuluu sekä kilpailevia voimailijoita, että tavallisia salitreenaajia, joilla on tavoitteena kasvattaa voimatasoja ja/tai lihasmassaa.

Treenaan koko ajan tavoitteellisesti myös itse ja joitain ennätyksiä mainitakseni esim.  220 kg penkkipunnerrus, 310 kg maastaveto, 200 kg etukyykky ja 60 kg lisäpainoleuanveto. Kyseiset tulokset tehty dopingtestauksen alla ja noin 90–100 kg kehonpainolla. Lisäksi pyöritän kahta privaattikäyttöön tarkoitettua kuntosalia Hyvinkäällä, jossa teen valmennuksia (www.gymboxhyvinkaa.com).

Myös etävalmennukset onnistuu.

Ota yhteyttä ja laitetaan tulokset nousuun!

Kerro minulle hieman tilanteestasi ja tavoitteistasi niin katsotaan, pystynkö auttamaan sinua eteenpäin.

Email: pttkoskinen@gmail.com

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: