SÄÄNNÖT

1. Jokainen treenaa omalla vastuulla.
2. Kuntosalin ovella on tallentava kameravalvonta mahdollisten väärinkäytösten selvittämiseksi.
3. Salin kävijämäärä on rajoitettu viiteen asiakkaaseen kerralla. Ajan varaaja voi siis ottaa mukaan 1-4 treenikaveria samaan hintaan. Ajan varaaja vastaa siitä, että salilla käyttäydytään asianmukaisesti ja paikat jää siistiin kuntoon vuoron päätyttyä.
4. Sali on tarkoitettu aikuisille. Salille saa tuoda mukana lapsia, mutta aikuisen on huolehdittava, että lapset pysyy turvallisella alueella riittävän kaukana vapaista painoista.
5. Rikkoutuneista tai viallisista laitteista tulee ilmoittaa viipymättä henkilökunnalle joko sähköpostilla tai kirjoittamalla ilmoitustaululla olevaan vikalistaan.
6. Jokainen huolehtii omalta osaltaan käyttämiensä tilojen siisteydestä. Painot palautetaan aina telineisiin ja laitteet pyyhitään tarjolla olevilla siivousvälineillä.
7. Seiniä vasten ei laiteta nojaamaan mitään tankoja eikä painoja.
8. Tarpeeton painojen heittely ja pudottelu on kiellettyä.
9. Magnesiumia saa käyttää, mutta sitä hierotaan käsiin, ei tankoihin tai laitteisiin, eikä magnesiumpaloja kuljeteta ympäri salia.
10. Salilla ollaan vain sisäjalkineilla. Ulkojalkineet jätetään aulaan niille varattuun paikkaan.
11. VARATUISTA AJOISTA ON PIDETTÄVÄ KIINNI!
Jokainen poistuu salilta viimeistään sillä minuutilla kun varattu aika päättyy, jotta jokaisen treenaajan yksityisyys säilyy ja jokainen saa käyttää juuri sen ajan mistä on maksanut.
12. Salin omistajilla, kiinteistön omistajalla ja huoltomiehillä on oikeus käydä tekemässä välttämättömiä toimenpiteitä salilla vaikka sali olisi varattu yksityiseen käyttöön. Näitä tilanteita pyritään kuitenkin mahdollisuuksien mukaan välttämään.
13. Tupakointi sisätiloissa on kielletty.
14. Lemmikkieläimet kielletty salilla!
15. Päihtyneenä treenaaminen on kielletty.
16. Poistuessasi sammuta valot ja ilmanvaihto sekä varmista oven lukkiutuminen!
17. Kuntosalin sääntöjen rikkominen voi johtaa salin käyttöoikeuden menetykseen.
18. Salin käyttäjä on velvollinen korvaamaan väärinkäytöksistä johtuvat laitteiden rikkoutumiset.

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: