Kuntopyörä

Ja jälleen yksi toive toteutettu ja kuntopyörä on nyt hommattu.
Lisää tästä kuntopyörästä esim. alla olevasta linkistä:
https://youtu.be/dBnutRFM5Vc

Samalla soutulaite huollettu ja uusittu muutama osa.

”BikeErg käyttää tuttua ilmanvastustekniikkaa ja luo tasaisen ja hiljaisen vastuksen joka säätyy sekä ilmanvastusta säätämällä että kadenssia muuttamalla. Ilmanvastus toimii portaattomana vaihteena. BikeErgissä on vapaaratas joten vauhtipyörä jatkaa hetken aikaa pyörimistä kun lopetat polkemisen.

Soutu- ja hiihtolaitteistamme tuttu PM5 monitori mittaa suoritusta ja antaa Sinulle välittömän palautteen. PM5 sisältää hyös harjoitteita ja yhdistyy mukavasti älylaitteen ErgData applikaatioon joka toimii samalla harjoituspäiväkirjana. BikeErg yhdistyy myös Zwiftiin ja moniin muihin 3 osapuolen applikaatioihin.”

 

pyörä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: