Me kaksi Gymboxin takana

Ehkä olisi aika kertoa hieman tarkemmin taustoja ettemme olisi asiakkaillemme vain nimet sähköpostin vastauksessa… sekä porukka ymmärtää, jos vastaus johonkin ei tule heti samalla minuutilla, vaikka melkein kuitenkin 😉

Olemme kohta nelikymppinen pariskunta Hyvinkään Kytäjältä. Perheeseemme kuuluu myös kolme poikaa ja koira. Toni on meistä se, jolla kuntosalit ja treenaaminen on ollut osana elämää teinistä asti ja Henna taas on toiminut urallaan asiakaspalvelutehtävissä enemmän. Gymbox on ollut lähinnä Hennan ideoima. Kotisalillamme treenatessa hän mietti monesti mielessäni ajatusta yksityisestä kuntosalista ja sen tarpeesta. Tuohon aikaan Toni hoiti myös valmennustoimintaansa tällä meidän pienellä autotallisalilla. Tarve isommalle valmennuspaikalle tuli ajankohtaiseksi. Kun isomman yleisen kuntosalin suunnitteluprojektimme meni puihin, aloimme työstämään tätä ajatusta vielä enemmän. Ihan helppoa tämän kehittäminen ei ole ollut, sillä tämä on tällaisenaan uniikki koko Suomessa. Pyöriäkseen salin asiakasrekisterin, varauskalenterin ja kulunvalvonnan on toimittava sopivasti yhteen. Varauskalenterin joustavuuteen sekä helppokäyttöisyyteen on yritetty löytää vaihtoehtoja mutta toistaiseksi ei ole löytynyt vielä sopivaa.

Toni on ollut enemmän Gymboxin salin puolen käytännön toteuttajana, koska hänellä on näkemys laadukkaista laitteista sekä mitä tällaiselle salille tarvitaan hyvän ja kompaktin treeniympäristön luomiseksi. Tonilta löytyy koulutustaustaa mm. hyvinvointivalmentaja, kuntosalivalmentaja, personal trainer ja voimavalmentaja. Meriittejä salipuolelta löytyy mm. penkkipunnerruksesta 6 Suomen mestaruutta,  5 suomenennätystä, Euroopan mestaruus ja MM-pronssia. Voimatasoista voisi mainita salilta vaikka 220 kilon (raw)penkkipunnerrus ja 310 kilon maastaveto. Osaamista löytyy siis sekä teoriassa että käytännössä 😊

Molemmat hoidamme Gymboxin saleja päivätöidemme ohessa. Henna on logistiikka-alalla ja Toni vanginvartija. Päätyön ja salien pyörittämisen lisäksi Toni pyörittää jonkin verran valmennustoimintaa salilla ja lisäksi opiskelee samalla urheiluravitsemuksen perusopintoja Itä-Suomen yliopistossa. Siivoukset hoidetaan aina sen mukaan kumman aikatauluista löytyy parempi rako. Joka ikinen päivä kuitenkin siivotaan. Siitä ei jousteta. Hennan tehtävä on enemmän pyörittää asiakaspalvelua, somea ja nettisivujen päivitystä kun taas Toni hoitaa enemmän salin käytännön asioita.

Nyt kun saleja on kaksi, niin töitä täällä taustalla tehdään lähes joka päivä herätyksestä nukkumaanmenoon. Asiakkailta on tullut tästä konseptista niin hyvää palautetta, että ei todellakaan kaduta tähän pyöritykseen lähteminen.  Kiitos tästä mahdollisuudesta teille kaikille!!

T: Toni & Henna, Gymbox Hyvinkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: