Asiakastyytyväisyyskyselyn kooste

Hei
Kiitoksia kaikille asiakaskyselyyn vastanneille, saimme vastauksista paljon arvokasta tietoa. Vastauksia tuli 70 eri vastaajalta. Palaute on ollut pääasiassa positiivista ja kannustavaa. Halusimme kartoittaa mm. kuinka koronarajoitukset ovat vaikuttaneet kävijämääriimme sekä saavatko asiakkaamme varattua tarpeeksi haluamiaan vuoroja. Vastauksien perusteella poikkeusolojen (korona) vuoksi käy vajaa viidesosa ja näistä osa aikoo käydä myös rajoitusten poistuttua. Hieman yli puolet jakaa salikäyntinsä maksut muiden kanssa. Lähes 90 % käy salillamme oman perheen kanssa tai kaveriporukalla. Suurin osa kävisi salillamme enemmän, jos kalenterissa olisi vapaata. Yli 90 % vastaajista on sitä mieltä, että hinta-laatusuhde on vähintään hyvä tai erinomainen. Yhtä vastaaja lukuun ottamatta kaikkien mielestä siisteys on vähintäänkin hyvää tai erinomaista, samoin asiakaspalvelu. Yli 95 % on laitteisiin tyytyväisiä.

Vapaasana osioon tuli vastauksia 32 kpl ja näistä suurimmassa osassa kiitoksia ja kannustavaa palautetta. Useat ovat mm. kertoneet aloittaneensa saliharrastuksen vain salimme ansiosta ja monet ovat kertoneet, että on kiva päästä treenaamaan koko perheen kanssa. Hinnoittelusta pari oli sitä mieltä, että on vähän kallista, mutta useampi olisi valmiita maksamaan enemmänkin.

Laitetoiveita tuli useita ja näistä jokainen toivoo eri asioita. Voimme tehdä vaikka tulevaisuudessa äänestyksen tulevista laitehankinnoista niin saamme näin kuunneltua enemmistön mielipidettä. Peruskalusto on suunniteltu niin, että se tosiaan kestävää järeää peruskalustoa. Ei ole tarkoitus, että on kaikille kaikkea, vaan on kaikki peruslaitteet mitä saa mahtumaan olemassa oleviin tiloihin. Lisäksi kalustossa on eroja kahden salin välillä, jotta useammalla olisi valittavana itselleen miellyttävämpi vaihtoehto. Osassa laitteista on jouduttu tekemään kompromisseja, koska tilaa on rajoitetusti ja jokaiselle lihakselle ei voi olla omaa laitetta. Moni kokee, että meillä treenaaminen on tehokkaampaa, kun ei tarvitse jonottaa laitteisiin ja kun aika on varattu niin treenin väliin jättämiselle on isompi kynnys.

On myös tykätty, kun ei tarvitse tehdä mitään pitkiä sitoumuksia vaan voi käydä juuri sen verran, kun haluaa ja maksaa sen mukaan. Tämä onkin ollut yksi perusajatus tätä salia perustettaessa, että meillä voi käydä kokeilemassa ja jos ei ole tyytyväinen niin on vapaa treenaamaan muualla. Mukavampaa kaikille, jos meillä käy asiakkaita jotka ovat tyytyväisiä sekä laitteisiin, konseptiin, että yhteisiin pelisääntöihin. Ja toki rakentavaa palautetta ja laitetoiveita otetaan vastaan.


Tämän kyselyn perusteella ensimmäinen iso toimenpide on jo tehty, toistaiseksi emme ota uusia asiakkaita. Tosin, koronatilanne vaikuttaa varmasti salillamme sekä nyt eletään vuoden alkua, jolloin varmaankin kaikilla saleilla on ruuhkaa. Tilanne varmasti tasaantuu tästä kesää kohden mentäessä. Joitakin pienempiä hankintoja ollaan laittamassa tilaukseen.


Kiitos kaikille! Ja hyviä treenejä Gymboxilla!
Toni & Henna

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: