Gymbox Fit vs. Gymbox Power

Mitä eroa on Fitillä ja Powerilla?

Kummaltakin salilta löytyvät kaikki peruslaitteet kuten Jalkaprässi, ylä- ja alataljat, ristitalja, käsipainot 1–50 kg, power rackit, vastuskumeja, penkkipunnerruspenkit, smith, hyppyboxit ym.

Powerin puolella taljojen painopakat ovat hieman isommat kuin Fitillä. Powerilla on erillinen nostolava maastavetoihin, rinnallevetoihin yms. Powerilla on laadukkaampia täyskehäisiä levypainoja ja useampia paikkoja tehdä samaan aikaan esim. kyykkyä ja penkkiä. Lisäksi Powerilta löytyy erikokoisia puuboxeja, joiden avulla pystyy tekemään esim. maastavetoa eri korkeuksilta, box kyykkyjä, penkkivetoa (hyljesoutua). Powerilta löytyy myös esim. ssb kyykkytanko ja trap bar, joita ei ole Fitillä sekä ns. mikropainoja, joilla tanko voidaan lastata 0,5 kilon tarkkuudella. Aerobisia laitteita Powerilla on soutulaite, juoksumatto ja crosstrainer.

Fitillä on hieman enemmän panostettu painopakkalaitteisiin ja aerobisiin laitteisiin. Aerobisia laitteita Fitiltä löytyy BikeErg (kuntopyörä), SkiErg (hiihtolaite), porraskone ja juoksumatto. Poweriin verrattuna Fitiltä löytyy nyrkkeilysäkki, reiden lähentäjä/loitontaja, pohjelaite, jalkaprässin ja hack kyykyn yhdistelmälaite, 45 asteen selänojennus sekä korkeussäädettävä vatsapenkki. Powerilla selänojennuksen ja hack kyykyn korvaa GHR ja Sissy kyykky.

Kumpikin sali on tehty sillä ajatuksella, että niissä on hyvät puitteet tehdä perus levytankoliikkeet, kaikki peruslaitteet löytyvät ja ne ovat kestäviä ja painoja riittävästi, musiikkia saa soittaa ilman, että se häiritsee ketään ja laitteet ovat sellaisia, että ne kestävät kovaa käyttöä. Tilojen rajallisuuden vuoksi olemme keskittyneet siihen, että peruslaitteet löytyvät ja ne kestävät käyttöä. Joitain kompromisseja on jouduttu tekemään kummallakin salilla, koska reilun sadan neliön tilaan ei saa mahtumaan kuin tietyn määrän laitteita.

Halutessasi voit laittaa meille viestiä, miksi käyt juuri tietyllä puolella:

gymboxhyvinkaa(at)gmail.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: