Tilannepäivitystä

Otetaanpas pieni tilannepäivitys näin syksyn alkuun. Ensimmäisen Gymbox salin avaamisesta tulee tänä syksynä täyteen kolme vuotta. Pikkuhiljaa kävijämäärät ovat kasvaneet ja korona on tuonut salille vielä normaalia enemmän asiakkaita. Viime syksynä avautui mahdollisuus avata toinen sali samaan kiinteistöön ja keskellä koronahässäkkää otimme pienen riskin, kun emme tiedä yhtään mikä on normaali tilanne ilman koronaa. Uusi sali starttasi heti alkuun hyvin ja väkeä on riittänyt. Koronarajoituksista johtuen olimme hetken aikaa jopa kaupungin ainut avoinna olevan sali. Alkuvuonna 2021 teimme asiakkaille kyselyn, jossa kartoitettiin mm. tyytyväisyyttä ja syitä käydä salillamme. Yli puolet asiakkaistamme kertoi, että kävisivät jopa enemmän, mikäli kalenterissa riittäisi aikoja. Tämän kyselyn jälkeen päätimme olla ottamatta toistaiseksi uusia asiakkaita. Uusia tulijoita estettiin useita kymmeniä. Mikään ei viitannut minkäänlaiseen hiipumiseen. Kuitenkin helteiden alettua jopa yli puolet lopetti salilla käynnin. Touko- Heinäkuu onkin menty viime talven säästöjen varassa. Nyt koulujen alettua väki on alkanut palaamaan ja kalenterit ovat alkaneet täyttyä taas. Kesän aikana on tullut joitakin toiveita ja ainakin osa on tarkoitus toteuttaa syksyn ja talven aikana.

Muutama ihminen on kommentoinut, ettei huvita treenata helteillä. Kaikille ei ilmeisesti ole ollut tiedossa, että meidän molemmilla saleilla on jäähdytys ja kovimmillakin helteillä salin sisälämpötila on ollut enimmillään 24 astetta.

Treenipakettien ostajia pyydetään huomioimaan, että paketeissa on voimassaoloajat. Ei kannata ostaa suuria paketteja kerralla, mikäli kalenterissa ei ole valmiina vapaita aikoja tai jos et ole valmis varaamaan vuoroja pitkälle eteenpäin. Jonkin verran on tullut heräämisiä nyt kun ensin on oltu monta kuukautta treenaamatta ja havahdutaan, että treenipaketti onkin menossa vanhaksi. Kaikille halukkaille on kyllä laitettu lisää voimassaoloaikaa, mutta suotavaa olisi käyttää paketit ajallaan. Kalenterit ovat auki yleensä vähintään kuukausi eteenpäin. Uusi kuukausi avataan yleensä lähellä kuun vaihdetta. Varsinkin arki-iltojen vuorot varataan yleensä jopa kuukausi etukäteen. Viikonloppuina ja arkipäivinä on yleensä vähän enemmän aikoja vapaana.

Kaikille asiakkaille kiitokset tätä kautta! Salilla on ollut siistiä, säännöistä on pidetty kiinni ja muutenkin ymmärtäväistä porukkaa on onneksi ollut, kun kalenterin päivityksen takia vähän aikaa sitten kaikki oli hetken vinksallaan 😊

Tästä on hyvä jatkaa taas kohti syksyä ja talvea. Mukavia treenejä Gymboxilla!

  • Toni & Henna

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: