Hei Gymboxilla kävijät!!


Kannattaa katsoa kalentereita ennen treenipaketin ostoa, ettei tule yllätyksiä.

Kalenterit ovat lähes täynnä ainakin pari-kolme seuraavaa viikkoa. Huomioikaa tämä ennen kun ostatte isoja paketteja!


Saleille on omat treenipaketit, joten Powerin paketilla ei voi varata Fitille ja päinvastoin.


Varauskalenteri on uudistunut ja vapaat ajat näkyvät merkinnällä 0/1 ja varatut ajat 1/1. Ylävalikosta pääsee valitsemaan ”näytä vain vapaat vuorot” sekä selaamaan kalenteria päivä- ja viikkokohtaisesti. Varauskalenterit ovat tällä hetkellä auki noin helmikuun puoleen väliin saakka ja loput helmikuusta avataan muutaman päivän sisään. Omat vuorot näkee omasta profiilista ja sitä kautta voi myös perua oman vuoronsa punaisesta ruksista. Peruutukset vähintään 2 tuntia ennen treenin alkua ja vapaat ajat voi varata 0 tuntia ennen treenin alkua. Jos on kova tarve päästä treenaamaan niin peruutusaikoja tulee kyllä päivittäin.


Varauskalenteriin on tulossa vielä lisää uudistuksia, joista infotaan myöhemmin. Olemme reklamoineet puutteista ja kalenteria koodataan meille sopivammaksi kunhan kerkeävät.


Gymbox on sali jossa ei ole paikalla henkilökuntaa, joten on tärkeää , että jokainen jättää salin siistiin kuntoon ja tavarat paikoilleen. Kaikki tarvittavat toimet pitää saada hoidettua oman vuoron aikana. Salit käydään siivoamassa kerran päivässä.


Salilta poistutaan ajoissa vuoron loputtua, jotta seuraava saa aloittaa treeninsä ajallaan eikä turhia kontakteja synny näin korona-aikana. Salin käyttö on aina yksityistilaisuus ja siellä käydään vain sellaisessa seurassa jossa vietätte vapaa-aikaa muutenkin. Jos olet altistunut, karanteenissa tai sairaana niin salille EI saa tulla.


Kiitos kaikille asiakkaille! Tämä on kaikesta hässäkästä huolimatta toiminut kuitenkin melko kivasti ja onneksi ollaan saatu Gymbox pidettyä entisellään auki 💪🙏

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: