Infoa sekä uusille että vanhoille asiakkaille!

Vuodenvaihde lähestyy ja varauskalenterit täyttyvät. Monet ovat nyt loppuvuodesta havahtuneet, että liikuntaedut ovat menossa vanhaksi ja alkuvuodesta tulee taas lisää. Meillä tämä näkyy niin, että treenipaketteja ostetaan reilusti nyt vuodenvaihteen aikaan ja myös uusia asiakkaita on tullut jonkin verran.


Huomioitavaa varsinkin uusille asiakkaille!! Lukekaa salin säännöt, maksutavat, varausohjeet ja peruutukset. Salilla on noudatettava hygieniasääntöjä ja jokainen huolehtii omalta osaltaan salin siisteydestä. Varatuista ajoista on pidettävä kiinni ja salilta poistutaan ennen kuin seuraavan vuoro alkaa. Ulkokengät riisutaan heti salille tullessa ja ulkopuolen rappuralli ja kenkäharja eivät ole vain koristeena (kiviä on kerätty salin lattioilta viime aikoina päivittäin reilusti). Painot ja tangot palautetaan aina takaisin omille paikoilleen. Magnesiumia saa käyttää, mutta sillä ei sotketa turhaan lattioita ja painoja. Omat jäljet tulee aina siivota mahdollisuuksien mukaan.


Salia pyöritetään edelleen päivätöidemme ohella ja suotavaa olisi, että perehdytte nettisivuilta salin käytäntöihin ja ohjeisiin ennen kuin kyselette sähköpostilla tietoja, joihin löytyy vastaus sivuilta. Toki aina autetaan ja vastataan, mutta esimerkiksi nyt joulun pyhät on mennyt aika pitkälti sähköposteihin vastatessa ja asiakkaiden hötkyilyjä korjatessa.


Meillä on kaksi erillistä salia, joilla on omat varauskalenterit, jotka eivät keskustele keskenään. Eli käytännössä jos ostatte treenipaketin, vaikka Gymbox Fit salille, niin ette voi varata sillä vuoroja Gymbox Powerilta. Kannattaa myös katsoa kalentereista ennen treenipaketin ostoa, että onko siellä vapaana haluamianne vuoroja. Isommissa treenipaketeissa on kyllä voimassaoloaikaa 6-12kk ja kevättä kohti mentäessä yleensä varauskalentereihin alkaa tulla enemmän löysää.
Jos ette ole saaneet PIN koodia tai rekisteröitymisessä on ongelmia niin olkaa rohkeasti yhteydessä. On ollut joitakin tapauksia, että rekisteröityminen ei ole mennyt läpi tai meille ei ole tullut vahvistuspyyntöä uudesta asiakkaasta.


Liikuntaeduilla maksaessa ilmoittakaa meille kummalle salille haluatte treenipaketin. Smartumilla maksaessa voi kirjoittaa suoraan viestikenttään, mutta muilla (epassi, edenred) maksaessa laittakaa erikseen sähköpostia ennen tai jälkeen maksun niin homma sujuu joutuisasti.
Koronarajoitusten aikana huolehtikaa hyvästä hygieniasta. Kädet tulee pestä tai desinfioida sekä tullessa, että poistuessa. Pienessäkään flunssassa ei käydä salilla. Salilla käydään rajoitusten aikana vain sellaisessa seurassa, jossa vietätte muutenkin aikaa, jottei tule uusia kontakteja.


Älkää säädelkö omin päin ilmalämpöpumppujen asetuksia tai termostaatteja! Kummallakin salilla ilmavaihto laitetaan päälle salille tullessa tarpeen mukaan. Kovilla pakkasilla ei kannata pitää ilmanvaihtoa kovalla, koska pakkasilmaa tulee sisään sellaista vauhtia, ettei lämmitys pysy mukana ja sisälämpötila saattaa tippua liian alhaiseksi.

Kiitos kaikille asiakkaille, yritetään pysyä terveinä ja hyviä treenejä!!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

Pidä blogia WordPress.comissa.

Ylös ↑

%d bloggaajaa tykkää tästä: